Дистрибуција (увоз-извоз) на цереалии

АГРОЕФОДИА врши откуп дистрибуција и увоз-извоз на цереалии:

  Во последно време акцент на работата се дава на откуп и продажба на цереалии од Македонија, Грција, Србија, Бугарија и пошироко.

 • Соја.

 • Пченица.

 • Пченка.

 • Јачмен.

 • Други цереалии.


Протеини и Лецитин

sample

  Преку процесот на екстракција на Соја и Сончоглед, ние ви ги нудиме следниве производи на сточна храна:

 • Високо протеинска сточна храна Соја генетски не модифицирана.

 • Ниско протеинска сточна храна Соја генетски не модифицирана.

 • Високо протеинска сточна храна Соја генетски модифицирана.

 • Ниско протеинска сточна храна Соја генетски модифицирана.

 • Сточна храна Сончоглед.

 • Сточна храна Сончоглед во пелети.

 • Сушен Лецитин

 • Горенаведените протеини се достапни во најголемиот дел и во ПП вреќи. Сушен лецитин се испорачува во резервоари со камиони, ИБЦ контејнери и буриња.


Цереалии

sample

  Вршиме увоз-извоз и дистрибуција на следниве цереалии:

 • Меко мелена пченица (сите категории на располагање).

 • Feed пченица.

 • Тврда пченица (сите категории на располагање).

 • Пченка.

 • Јачмен.

 • Луцерка во топчиња.

 • Пченични трици.

 • Горенаведените производи се достапни во најголемиот дел и во ПП вреќи.


Храна за кучиња и мачки

Храна за кучиња и мачки - БОНО

sample KSK Боно s.r.o. е водечки производител на храна за домашни миленичиња од Република Чешка. Процесот на производство се врши под постојан надзор од страна на Државната ветеринарна управа на Република Чешка и предмет на контрола од страна на Централниот институт за надзор и тестирање во земјоделството во Прага со цел да се почитуваат строгите хигиенски услови. KSK Боно s.r.o. исто така, поседува и сертификат за квалитет, за развој, производство и продажба на сува и стерилизиранa храна за кучиња и мачки, во согласност со CSN EN ISO 9001:2000. KSK Боно s.r.o. поседува и меѓународен сертификат за храна (IFS) Стандард.


Храна за кучиња и мачки - ЛАКИ

sample Laky храна за домашни миленичиња со потекло од Р.Грција е дизајнирана да ги задоволат хранливи потреби на сите ваши миленици без да се бараат додатоци за исхрана. Тие се комплетни и урамнотежени оброци , богати со хранливи материи. За производството на Laky храна за домашни миленичиња се користат суровини со врвен квалитет. Laky не користи конзерванси или други хемиски адитиви. Целосно опремени со лабораторијата за контрола на квалитетот и со искусен кадар се врши строга контрола на суровините и финалните производи на континуирана основа , во согласност со стандардот на квалитетот ISO 9001 со цел да се обезбеди висок квалитет на храната за домашни миленичиња Laky.


Храна за кучиња и мачки - Виозоис

sample VIOZOIS S.A. е Грчка компанија за производство на сточна храна и храна за домашни миленичиња. Со модернизација на машините и опремата за производство и со стекнување на сертификати за квалитет, ВИОЗОИС СА успеа да ја консолидира својата позиција како една од водечките компании за производство на добиточна храна во Грција. Производите на компанијата имаат стекнато репутација на висок квалитет и вкусни производи, кои им служат на потрошувачите во широк спектар на потреби. Од професионални одгледувачи на сточарското производство, сточари кои бараат сигурен партнер во нивниот бизнис, до поединци кои сакаат секојдневна здрава храна за нивните домашни миленичиња.


Храна за кучиња - ВИГОР

sample ВИГОР Екомпанија за производство на храна за домашни миленичиња од Р.Грција. Вигор целосно ги задоволува потребите на вашите кучиња и мачки со избалансирана и вкусна храна.