Комплетен програм на АГРОДРИП - Системи за наводнување

    АГРОЕФОДИА е застапник на производите на AGRODRIP S.A. Р.Грција Најголем производите на системи за наводнувањево регионов. Комплетен систем за наводнување капка по капка, делови и додатоци за наводнување, црева, филтри и сите уреди за насочување и контрола на водата во вашите ораншерии.

  • •Микро прскалки.
  • •Системи за прскање во вид на прашина.
  • •Микро додатоци.
  • •Прскали, капки, мистери, регулатори, филтри.
  • •Направи за насочување и контролирање на водата.