Електричен алат од програмот на DeWALT и MAKITA.

  Електричен алат

 • •Дупчалки електрични и батерииски.
 • •Брусалки.
 • •Косалки за трева електрични и на горива.
 • •Електрични заварувачи.
 • •Ротациони алатки.
 • •Отстранувачи на боја.
 • •Моторни пили за дрво.
 • •Агрегати.
 • •Компресори.
 • •Пумпи за вода електрични и на горива.
 • •Пиштои за лемење.
 • •Електрични лампи и фенери на батерии.
 • Рачен алат

 • •Комбинирани клучеви.
 • •Разни видови и големини на клешти и шравцигери.
 • •Счачи за стакло.
 • •Мистрии, шмиргли, турпии, бетонски шајки.
 • •Васер ваги, метра, алати за мерење.
 • •Макази за лим, сечачи за цевки од железо, пластика,бакар.
 • •Скалпели, сајли, челични четки.
 • •Машини за сечење плочки.