Комплетен програм на KARCHER - Системи за чистење

    АГРОЕФОДИА ви нуди системи за чистење од еден од најголемите произведители на опрема и системи за чистење КЕРХЕР за домашна и професионална употреба..

  • •Машини за перење под притисок, Робо чистачи.
  • •Правосмукалки за влашно и суво чистење,правосмукалки со филтер на вода.
  • •Чистачи на пареа, пегли на пареа, чистачи за прозорци.
  • •Сиатеми и машини за перење и чистење на коли, и хемиски средства за чистење.
  • •Професионална опрема за чистење, Чистачи на скали, машини за четкање и полирање на подови, чистачи за снег.