logo
Моќта на ЗемјоделецотДенес модерниот земјоделец не може да се замисли без модерни алати и машини за обработка на своето земјиште. АГРОЕФОДИА е тука за да му помогне на земјоделецот во својот избор на модерна механизација.
Квалитетен и богат приносНаша цел е да најдеме иновативни продукти и да обезбедиме професионален сервис кој ќе им помогне на нашите клиенти да произведат квалитетни производи. Вештачки Ѓубрива ЕЛФЕКвалитетни вештачки ѓубрива кои ќе му овозможат на производителот својот труд да го исплати. Помош и совети при нивна употреба по култура. Инспирирани од природатаСе со цел да ви помогнеме да произведете побогат и поквалитетен принос АГРОЕФОДИА ќе ви понуди квалитетни производи по најниски цени. Ви гарантираме богата жетваЗаштита на вашите култури пред и за време на нивниот развој. Сточна ХранаКвалитетна сточна храна со витаминско -минерални додатоци, премикси за сите видови и категории на домашни животни. Единствени во регионовВо маркетите на АГРОЕФОДИА ќе најдете се за потребите за земјоделството. Единствено место каде ќе најдете комплетен асортиман на помагала за земјоделството.
Моќта на земјоделецот1 Квалитетен и богат принос2 Вештачки Ѓубрива ЕЛФЕ3 Инспирирани од природата4 Ви гарантираме богата жетва5 Сточна Храна7 Единствени  во регионов6

1Производи за земјоделци.

2Производи за сточари.

3Производи за други клиенти.


Добредојдовте на веб страната на АГРОЕФОДИА

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Според Хесиод, замјоделецот може да биде успешен само преку долготрајно и редовно извршување на секојдневните обврски кои се дел од неговиот живот. Епот на Хесиод (дела и дни) е најраното сведоштво за еден тип на човекој долго ќе доминира во Хеленската антропологија низ вековите, а тоа е по божниот човек. Значи, обработката на земјата претставува почитување на божествениот ред.

Денес моќта на земјоделецот да произведе повеќе и поквалитетно е исто така одлика на религиозноста но и голема заслуга на АГРОЕФОДИА која постои да му понуди иовозможи на земјоделецот квалитетно и брзо да ја извршува секојдневната земјоделска работа.


Што Ви Нудиме

Маркетите на АГРОЕФОДИА располагаат со асортиман од околу 5.000 производи кои постојано се зголемуваат и се поделени во три категории:АГРОЕФОДИА МОЌТА НА ЗЕМЈОДЕЛЕЦОТ!